Nog precies 52 dagen liggen tussen nu en de 3de Made in Kempen Live. Tijd dus om in te schrijven en dat kan vanaf heden. Opnieuw mag je je verwachten aan een mix van boeiende sprekers, netwerkmogelijkheden en lekker eten en drinken. Stip aan in je agenda: donderdag 23 februari.

Plaats van afspraak is Studio 8, de eventlocatie bij Rent a Lounge aan de Toekomstlaan in Herentals. Rent a Lounge, het bedrijf van Kristof Van Loy, is trouwens partner van het event en het leidt geen twijfel dat ze willen uitpakken met hun meest verrassende decoratiestukken. Ook de overige eventpartners kleuren grotendeels Kempens.

Boeiende cases
Naar goede gewoonte brengt Made in Kempen Live een aantal prominente sprekers op het podium. Aan de exacte line-up wordt nog gewerkt, maar we kunnen alvast verklappen dat Frans Van Tilborg (CEO van Miko Group) en Fabienne Verbeek (GNA – Herentals), die straks een gooi doet naar de titel van vrouwelijke ondernemer van het jaar, een boeiende case zullen brengen. Gelenaar Paul Verwilt, COO van Mediahuis – het moederbedrijf van Made in Kempen, verzorgt het welkomstwoord.

Starten doen we op 23 februari vanaf 14 uur. Je inschrijving verloopt via deze link. Je vindt er ook alle info. De vorige Made in Kempen Live in november 2015 bracht bijna 400 ondernemers bij mekaar.