Innotek stopt met organisatie Open Coffee in Technologiehuis Mol

open coffee molDonderdag 23 juni vindt de laatste Open Coffee plaats in het Technologiehuis Mol, dat wordt uitgebaat door Innotek. “Onze doelstelling, het verhogen van de bekendheid van het Technologiehuis, is bereikt. We willen eindigen in schoonheid”, zegt gastvrouw Iris Van den Akkerveken.

De eerste Open Coffee in Mol vond plaats in februari vorig jaar. De maandelijkse bijeenkomst, telkens op de 4de donderdag van de maand, mocht gemiddeld op een 35-tal belangstellenden rekenen. “Nadien is Hoogstraten er bijgekomen, op dezelfde dag als de onze trouwens, en recenter Geel. We hebben het gevoel dat er momenteel een overaanbod is aan Open Coffees in de Kempen. Liever dan dat we het moeten laten doodbloeden, hebben we beslist om nu te stoppen met de organisatie. Wel zullen we blijven deelnemen aan de andere Open Coffees in de streek.”

Positief
“Onze bedoeling was om de bekendheid van het Technologiehuis Mol te verhogen en op die manier extra ‘bewoners’ aan te trekken. Die zijn er ondertussen. Of dat door Open Coffee komt, is moeilijk vast te stellen. In elk geval namen de mensen die bij ons zijn gehuisvest, actief deel aan de Open Coffee. Zij hebben dat als heel positief ervaren.”

De gastvrouw nodigt alle ondernemers uit voor een laatste koffie met koffiekoek op donderdag 23 juni van 8 tot 10 uur. Deelname is gratis. Wie op voorhand weet dat hij/zij komt, kan zich registreren via de site van Open Coffee.