Innomedio wijst de weg naar het BK veldrijden

innomedio_bklille2016Op zoek naar informatie over het Belgisch kampioenschap veldrijden op 9 en 10 januari op het domein van de Lilse Bergen in Lille? Die vind je vanaf nu via deze link. De website is één van de recente projecten van webbureau Innomedio uit Malle. “De uitdaging bestond erin om alle informatie op een gestructureerde manier weer te geven”, zegt medezaakvoerder Robin De Cnodder.

Innomedio verzorgt al een vijftal jaren de website en bijhorende online communicatie en campagnes van de Krawatencross in Lille en ook voor dit BK kwamen de organisatoren, De Moedige Supporters uit Lille, bij hen aankloppen. Op de site vind je niet alleen de starturen van de wedstrijden, de VIP-formules en parkeermogelijkheden maar je kan via deze weg ook tickets bestellen. “Vooral de dagen voor de wedstrijden verwachten we een grote trafiek naar de website”, aldus De Cnodder.

Mooie groei
Het webbureau viert eind dit jaar zijn derde verjaardag en kan een mooi groeitraject voorleggen. Recent zijn twee nieuwe medewerkers aangetrokken en begin volgende maand komen er nog eens twee bij. “We waren al langer aan het zoeken, maar het is moeilijk om de juiste profielen te vinden”, zegt de medezaakvoerder. “We hebben moeten wachten tot het einde van het schooljaar om nu de juiste mensen te kunnen aanwerven. Naast deze schoolverlaters gaan we nog op zoek naar iemand met ervaring.”

Naast de website voor het BK veldrijden leverde Innomedio recent een ondersteuning bij de redesign van de huisstijl, een nieuwe website en online marketing voor Dobit Solutions uit Olen en begeleidde het Propinco.be naar de lancering. De komende periode staan nog interessante projecten op stapel voor onder meer RGB Led uit Mol, Houthandel Gijsbrechts uit Heist o/d Berg en Carfil uit Turnhout.