Innomedio wekt Porsches tot leven

porscheverhuurHet full-service webbureau Innomedio uit Oostmalle heeft recent een mooi project afgerond. Voor Porscheverhuur.be, een initiatief van Mobile Rent uit Hoogstraten, tekende het bureau een volledig nieuwe website uit die de verhuur van zes exclusieve Porsches moet aanmoedigen. Belangrijke factoren daarin zijn een knappe fotografie, meertaligheid en het meten van de resultaten.

Via www.porscheverhuur.be biedt het Hoogstraatse bedrijf zes unieke modellen te huur aan, van oldtimer tot sportwagen en SUV. Klanten zijn zowel bedrijven als particulieren voor uiteenlopende gelegenheden: trouwritten of ritten met vrienden, collega’s en klanten verrassen of gewoon een zomerse cabrioletrit.

Breder publiek en beleving
“Hun vorige site was eigenlijk verouderd”, zegt Jens Joosen van Innomedio. “Ze wilden meer met hun producten naar buiten komen en een breder publiek aanspreken.” Daarom werd met de hulp van KDV – Language & More uit Arendonk gezorgd voor een drietalige website (Nederlands, Frans, Engels). Omdat een goede fotografie van het grootste belang is, werd New Angle Fotografie uit Herentals als vaste partner ingezet voor verschillende fotoshoots op locatie. “De foto’s zorgen voor een echte beleving op de nieuwe website”, aldus Joosen. “Het nieuwe online concept is trouwens volledig uitgedacht met het oog op de beleving van deze klassewagens.”

Volgens zijn collega Robin De Cnodder ligt de kracht van hun dienstverlening in het meetbare resultaat: “Via de achterliggende tool Google Analytics kunnen we van al onze webprojecten meten wat dit voor de klant oplevert. Zo kunnen we die bijsturen of meetbare acties ondernemen.”