Digitaal bureau Innomedio is verhuisd van Oost- naar Westmalle. De reden: de vroegere locatie was te klein geworden voor het groeiende team dat momenteel uit 9 medewerkers bestaat. Meer nog: het bedrijf is momenteel op zoek naar nog eens 4 bijkomende medewerkers.

Het nieuwe kantoor bevindt zich op de bedrijvenzone aan de Steenovenstraat, in een vroeger pand van Etap. “Dat is de voorbije maanden grondig gerenoveerd”, vertelt Jens Joosen, die het bureau leidt met Robin De Cnodder. “We hebben nu de volledige eerste verdieping in gebruik, bijna 400 vierkante meter.” De vorige locatie was amper 2 jaar in gebruik en daarvoor wordt nu een huurder gezocht.

Totale ondersteuning
Innomedio evolueerde van een bouwer van websites en webshops naar een compleet digitaal bureau. “We bieden onze klanten een totale online ondersteuning”, vult Robin De Cnodder aan. “Zo werken we campagnes en optimalisaties uit voor onze klanten. Dit gaat van online advertenties tot SEO-optimalisatie en nieuwsbrieven. We bedenken mee acties en voeren die uit.”

Het bureau telt momenteel zo’n 260 KMO’s als klant en die zitten verspreid over heel Vlaanderen. Omdat het klantenbestand voortdurend groeit, is het op zoek naar 4 extra digitale experten zoals een online marketeer en webdevelopers. “Het komt erop aan om de juiste profielen te vinden en we proberen het onderscheid te maken met andere bureaus door het aanbieden van flexibele werkuren, de organisatie van toffe activiteiten voor de medewerkers en het creëren van een leuke groep. Ook bieden we een aantal extra-legale voordelen. Het doel is om de vacatures na de zomer te hebben ingevuld”, aldus nog Jens Joosen.

Het nieuwe pand is duidelijk op de groei gekozen, want het biedt plaats aan 25 mensen.