InnoMedio doet vooral aan webdesign

innomedioZe hebben elkaar leren kennen tijdens hun opleiding toegepaste informatica op het KHK in Geel. Ze hebben meteen de handen in elkaar geslagen en hun eigen firma InnoMedio opgericht. “We hebben het onderhand verschrikkelijk druk”, zeggen Jens Joosen en Robin De Cnodder. “We hebben al klanten in heel Vlaanderen.”

Een leuke website is vandaag voor elke onderneming een absolute must. Koppel daaraan een frisse layout in het drukwerk en de boot kan van wal steken. Jens Joosen en Robin De Cnodder hebben in al die maanden reeds verscheidene ondernemingen een mooi totaalpakket kunnen aanbieden. “Onze producten mogen kennelijk gezien worden want we krijgen steeds meer aanvragen.”

Noem het verticale integratie: InnoMedio biedt zijn klanten eerst een brede computerservice aan. Niet elke onderneming kan vlot met servers en laptops om. Joosen en De Cnodder nemen die zorgen van hun klanten over en werken een breed computersysteem uit, annex service. Vandaar is de stap naar een moderne web niet groot meer. Koppel daar nog mooi drukwerk aan en het bedrijf is zeker op het vlak van communicatie weer helemaal mee.

“Uiteraard komen wij het sterkst naar buiten met onze webdesign”, zegt Jens Joosen nog. “Wij kunnen onze kandidaat-klanten refereren naar oa. Docdriver.be, een taxibedrijf, Crelan-KDL.be, de sportploeg van crosser Sven Nys, Proti-balance.be, een afslanklijn van de firma Concap. Met die referenties onderhandelen we nu ook met het sanitair bedrijf Indrana en de lenzenleverancier Lensweb.”

Drukwerk heeft InnoMedio opgemaakt voor oa. voor het Zakenkantoor Bevers, de Kapperscentrale Riva, Het Packhuys, Claeskens Tuinen, Elboka enz.

Dezelfde klanten engageerden zich ook voor de computerdienstverlening.

InnoMedio heeft zich ondertussen gevestigd in Rijkevorsel