Innomedio bouwt nieuwe website voor Woonzorgcentrum Ravels

Woonzorgcentrum Home O. L. V. van de Kempen in Ravels viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. In dit kader diende de website vernieuwd te worden. De organisatie klopte hiervoor aan bij Innomedio uit Rijkevorsel.

„We wilden niet zomaar een website, maar een interactief platform met levendige informatie over het woonzorgcentrum voor zowel de bewoners en hun familieleden, als voor werknemers en andere geïnteresseerden. Al deze informatie moest duidelijk teruggevonden worden door de bezoekers van onze website. Bovendien wilden we alle informatie zoals nieuwtjes, op til zijnde activiteiten en beeldmateriaal makkelijk zelf kunnen beheren”, vertelt Filip Spaepen, adjunct directeur zorg.

Jens Joosen en Robin De Cnodder van Innomedio vullen aan. „We stelden een totale online communicatieaanpak voor. Zo vindt de bezoeker niet alleen nieuws over het zorgcentrum, haar bewoners en activiteiten. De website biedt de mogelijkheid om online te solliciteren voor verschillende vacatures. De module ‘veelgestelde vragen’ geeft een volledig antwoord op de meest voorkomende vragen. Bezoekers kunnen via het feedbacksysteem meteen aangeven of het antwoord nuttig is voor hen. Op het intranet dat we uitwerkten, kunnen werknemers handige documenten en allerhande informatie raadplegen. Elke werknemer heeft een persoonlijke log-in waarmee hij of zij kan inloggen. Bovendien zal deze toepassing op termijn alle ‘papieren’ communicatie met de werknemers moeten vervangen zodat er veel sneller en efficiënter kan gecommuniceerd worden met het personeel.”