Taverne Boshuis in het provinciaal domein De Averegten in Heist-op-den-Berg krijgt nieuwe uitbaters. Het gaat om Innes Borghs en Hans Peeters. Innes is in de Kempen bekend als account manager bij Beneens in Olen, Hans is de uitbater van café D’Ouwe Post in Duffel.

“Wellicht op 15 februari en ten laatste op 25 februari gaan we open”, kondigt Innes Borghs aan, die een job in loondienst opgeeft voor zelfstandige in de horeca. Ze deed eerder weekendwerk in de horeca en gaat nu die ervaring gebruiken om voor eigen rekening te werken. Ze beschikt trouwens over een uitgebreid netwerk in de ondernemerswereld, een ideale mix om de taverne nieuw leven in te blazen. Die stond leeg sinds september. “We namen deel aan de aanbesteding, dienden een lijvig dossier in en hebben nu de concessie voor 9 jaar”, aldus Innes Borghs.

Alle trappisten
Een nieuwe keuken en schilderwerken moeten de taverne een gezellige uitstraling geven. De menukaart zal bestaan uit een assortiment smakelijke snacks, aangevuld met pannenkoeken, gebak en ijsjes. Hans maakt er een erezaak van om alle trappisten op de kaart te zetten.  De uitbaters dragen gastvrijheid hoog in het vaandel en mikken op wandelaars, fietsers, kinderen en hun (groot)ouders. Vanaf april is ook het eerste deel van de nieuwe speeltuin van De Averegten open.