Zakenkantoor Van Lutsenborg bvba, dat als zelfstandig kantoorhouder het ING-filiaal in Ravels runt, neemt het ING-kantoor aan De Valken in Arendonk over. Dat is 1 van de ING-filialen die worden verzelfstandigd. “We verruimen er onze openingsuren om onze klanten een zo goed mogelijke dienstverlening te kunnen aanbieden”, zegt zaakvoerder Kristof Van Lutsenborg.

ING kondigde vorig jaar een grootschalig transformatieplan af waarbij de integratie van Record Bank binnen ING en de verzelfstandiging van kantoren 2 belangrijke pijlers zijn. Van die gelegenheid maakt Kristof Van Lutsenborg gebruik om het ING-kantoor in Arendonk mee onder zijn hoede te nemen.

Zelf ging hij 2 jaar geleden van start met een zelfstandig ING-kantoor in Ravels, samen met zijn zus Claire die net als haar broer ervaring opdeed in een bankkantoor in de buurt. “ING leek ons altijd al een sterke en solide partner”, zegt hij daarover. De zaken draaiden goed zodat in juli 2017 met Tine Oostvogels iemand extra in dienst kon worden genomen.

Persoonlijke aanpak
“Intussen breekt een nieuw hoofdstuk aan voor ING Ravels”, kondigt de zaakvoerder aan. “Vanaf 1 maart wordt ING Arendonk ook verzelfstandigd en door ons uitgebaat. We zullen in dezelfde lijn verder werken en dat betekent een persoonlijke aanpak.” Concreet betekent dat dat de openingsuren worden uitgebreid naar dagelijks zowel de voor- als namiddag en donderdag tot 18 uur, met woensdagnamiddag op afspraak.

“Om ons bestaand en toekomstig cliënteel optimaal te adviseren nemen we met Ilse Van Gelder nog een nieuwe collega in dienst. Zij had jarenlang ervaring binnen ING en nadien bij Record Bank.”

De betrachting is verder om in Arendonk het aandeel professionele klanten op te drijven naar een 50/50-mix van particuliere en professionele klanten.