Infosessie ivm managementvennootschappen en pensioenfiscaliteit

KPMG en Kantoor Liekens nodigen Kempense managers en ondernemers uit op een infosessie:

Pensioenfiscaliteit: externalisatie van de interne pensioenvoorziening.

De programmawet van 22 juni 2012 zorgt voor heel wat wijzigingen inzake de fiscale behandeling van extralegale pensioenen. Zo zal het niet langer mogelijk zijn om deze pensioenbeloftes via een interne provisie te financieren. Voor de in uw bedrijf aangelegde interne provisies krijgt u het juiste professionele advies.

Managementvennootschappen in het vizier?

De nieuwe antimisbruikbepaling met betrekking tot de managementvennootschap wordt behandeld. Er zal eveneens aandacht besteed worden aan de regelgeving inzake schijnzelfstandigheid.

KPMG & Partners Accountancy/Tax en Liekens organiseren voor u een infosessie waarbij hun specialisten u een overzicht geven van de huidige wetgeving en van mogelijke alternatieven op woensdag 7 november 2012 in ‘4 Wings’, Nijverheidsstraat 13 in 2260 Westerlo.

Programma:

08u00
Onthaal met ontbijt

09u00
Pensioenfiscaliteit, toelichting door Paul Van Eesbeeck, vennoot bij Vereycken & Vereycken Consulting. Juridisch adviseur, specialist in verzekeringsfiscaliteit

10u00
De managementvennootschap, toelichting door Sophie Schellens, belastingconsulent KPMG & Partners Tax

11u00
Einde

Praktisch:

Datum:
Woensdag 7 november 2012, 08u00

Locatie:
‘4 Wings’, Nijverheidsstraat 13 in 2260 Westerlo

Deelname:
Gratis voor genodigden KPMG & Partners en Liekens.
Gelieve in te schrijven vóór 31 oktober 2012

Inschrijven:
U kan zich inschrijven door een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar Annemie Lambrechts (alambrechts@kpmg.com – tel.: +32 3 821 18 80)