Infoland kiest voor werkplek in Mols Technologiehuis

Infoland België, gespecialiseerd in het identificeren, uitvoeren en verankeren van verbeteringsprocessen binnen organisaties, heeft zijn intrek genomen in het Technologiehuis in Mol. “Aanvankelijk waren we gevestigd in Geel, maar omdat we in Vlaanderen slechts met een beperkt aantal mensen actief zijn die bovendien veel onderweg zijn, gingen we op zoek naar een kleinere en vooral professionele uitvalsbasis”, zegt business consultant Ann Willems.

“Naast twee locaties in Nederland hebben we met Infoland ook nood aan een eigen locatie in Vlaanderen. Ikzelf maak het meest gebruik van het kantoor, aangezien ik ook bijkomend administratiewerk moet verrichten. Bovendien woon ik in Mol, terwijl mijn collega’s of dichter bij Nederland gehuisvest zijn of voor hun werkzaamheden beter in het hoofdkantoor terechtkunnen. Een nieuwe vestiging in de Kempische regio leek dan ook voor de hand liggend.”

Meetings binnenshuis
Ook de faciliteiten die het Molse Technologiehuis te bieden heeft, spraken Infoland aan. “Dankzij het aanbod aan vergaderruimtes, kunnen we voortaan niet alleen binnenshuis meetings organiseren met de Vlaamse en Nederlandse collega’s, maar bovendien kunnen we nu op kantoor klanten ontvangen, iets wat we tot nog toe niet deden.”

Infoland, met hoofdkantoor in het Nederlandse Veldhoven, helpt klanten bij het proces om hun organisatie transparanter en rendabeler te maken. Het bedrijf ontwikkelt en levert hiervoor modulaire software en diensten op het gebied van onder meer veiligheids- en risicomanagement, auditing en procesmanagement. Het bedrijf heeft in Nederland zo’n 85 mensen in dienst. Het Vlaamse zusterbedrijf telt een drietal werknemers.