De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 8 bedrijven failliet verklaard.

Daarbij Indoor Quad Park, Industriepark 12/11 in Hulshout. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. De rechtbank stelde de curatoren Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters aan voor de afhandeling van het faillissement. Op de website van het bedrijf meldt zaakvoerder Maarten Schuermans de sluiting. “We hebben 7 jaar lang gestreden om het quad park open te houden, maar moeten de handdoek in de ring werpen”, schrijft hij. Eind 2015 startte hij een crowdfundingcampagne om 10.000 euro in te zamelen voor de aanleg van een indoor motorcrossparcours. Die leverde uiteindelijk iets meer dan de helft op.

DSE bvba, Grote Markt 46 in Turnhout, baatte een café uit en werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Ronny Ceusters.

Verboord Bouw bvba, Zwanevenstraat 4 in Oud-Turnhout, was actief in de bouwsector en legde zelf de boeken neer. Curator: Ronny Ceusters.

Nog een faillissement op aangifte, namelijk dat van Beauregar Comm.V, De Maneschijn 17 in Kasterlee, een specialist in renovatie. Ook vennoot Sabine Hillewaert uit Oud-Turnhout deelt in de faling. Curator: Gert Verreyt.

Multiso bvba, Gilseinde 3 in Ravels, was een groothandel in isolatie die zijn activiteiten stopt na een faillissement op aangifte. Curator: Wim Nysmans.

Medibling nv, Diamantstraat 8 in Herentals, was gespecialiseerd in de verkoop van medische identificatiejuwelen. Het bedrijf vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Aarmawi bvba, Grote Markt 13/1 in Turnhout, was actief in de landbouwsector en legde zelf de boeken neer. Curator: Paul Van Rompaey.

Ten slotte was er het faillissement van Van Lommel Ludo bvba uit Gierle, waarover je hier meer leest.

Indienen van de schuldvordering voor 24 oktober 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.