In4events spitst zich toe op farmasector

congresAan evenementenbureaus in de Kempen kennelijk geen gebrek. Jan Reggers nam toch de uitdaging aan om een eigen bedrijfje op te zetten dat als In4events de concurrentie met reeds gevestigde waarden aandurft. Na enkele maanden ziet het er veelbelovend uit. In4events lijkt vooral in de farmawereld een eigen niche te vinden.

Jan Reggers heeft verscheidene jaren gewerkt in de horeca en backstage voor andere evenementenbureaus. “Ik heb er vooral leren omgaan met stroom en verwarming, twee heel belangrijke steunberen voor elk groot evenement. Waarbij ik me na enkele jaren effectief de vraag stelde waarom ik het initiatief niet zelf in handen zou nemen.”

“Ik ben er mij anderzijds van bewust dat nogal wat mensen de uitdagingen van de sector onderschatten. Er komt enorm veel bij kijken. Het moet allemaal perfect lopen en niet iedereen kan dat aan. In dit opzicht is het belangrijk om over een netwerk aan betrouwbare en flexibele toeleveranciers te kunnen beschikken. Het IT-gebeuren besteed ik bv. uit.”

In4events spitste zich vanuit Geel vooral toe op de farmasector. “Wij hebben onderhand al congressen mogen organiseren voor het AZ Turnhout, Baxter, GSK e.a. Dit is kennelijk een omgeving waarin nog iets mogelijk is. In andere sectoren is de crisis sterker voelbaar.” Reggers hoopt dat hij eerlang ook een congres zal mogen organiseren voor Johnson & Johnson in Brugge.

Met tussendoor ook al eens een verjaardagsfeest begint de agenda ondertussen toch al flink vol te lopen. “Wij hebben zeker nog 5 grote evenementen in het verschiet. Ik heb het gevoel dat het goed begint te lopen.”