In Tspijker slaap je voortaan onder dons van Fja-Oeyen

B&B TspijkerTwee Molse ondernemers hebben elkaar op een bijzondere manier gevonden. In B&B Tspijker slaap je voortaan onder handgemaakt linnengoed en bijzondere donsdekens van Fja-Oeyen.

Bea Van Gorp runt al veertien jaar B&B Tspijker, die bekendstaat om haar hartelijkheid en goede kwaliteit. De gastvrouw legt nationaliteiten uit de hele wereld te slapen en vergast hen op een ontbijt met Kempense streekproducten. Sinds kort is er dus een extra streekproduct te vinden in Tspijker.

Ambassadeur van de Kempen
“De mensen van Fja-Oeyen stelden voor om onze bedden te dekken met hun handgemaakte bedlinnen en donsdekens. We hebben altijd veel aandacht besteed aan het slaapcomfort van onze gasten en dit leek ons een mooie
meerwaarde, te meer omdat de producten uit onze eigen gemeente komen”, vertelt de uitbaatster van het gastenverblijf. “Ik wil lokale producten mee promoten. Anderzijds stuurt Oeyen mensen door die eens willen ervaren
hoe het is om de nacht door te brengen onder hun dons. Als lokale ondernemers die kwaliteit brengen, moeten we elkaar versterken en ondersteunen. Ik voel me een echte ambassadeur van de Kempen”, vervolgt ze trots.

Twee kamers zijn intussen vernieuwd, de derde en laatste kamer is over een tweetal weken klaar, met nieuwe bedden en dekbedden.