Immo VL verhuist kantoor Herentals naar de Grote Markt

Immo VLMakelaarskantoor Immo VL heeft zijn intrek genomen in een nieuw kantoor in Herentals en dat op de Grote Markt. “Naast de online aanwezigheid blijft voor ons als regionaal vastgoedkantoor zichtbaarheid in het straatbeeld minstens even belangrijk”, zegt zaakvoerder Wim Verboven.

“Nog maar net vierden we ons 20-jarige bestaan en we staan alweer aan de vooravond van een nieuwe realisatie”, jubelt de zaakvoeder. De voorbije jaren werden de kantoren in Geel, Mol en Tessenderlo gerenoveerd. In Herentals gaat het om een volledig nieuw kantoor. “Het ligt ideaal om onze klanten te ontvangen met als extra troef de gratis parking achter het kantoor.” Verantwoordelijken voor het kantoor zijn Bram Van Genechten en Dieter Triki.

Grote veranderingen
“De voorbije jaren veranderde er veel in het vastgoed”, aldus nog Wim Verboven. “Kopers en verkopers ontmoeten elkaar steeds meer in de digitale wereld. We leverden grote inspanningen om helemaal mee te zijn in de digitale revolutie. De huidige website, met meer dan 1.000 bezoekers per dag, is daar een mooi resultaat van.”

Vrijdagavond 23 september vindt de officiële opening plaats van het nieuwe Herentalse kantoor.