Imagocoach May Schellekens gaat bloggen

May SchellekensMay Schellekens, zaakvoerster van Personal ACS’ents, is al 20 jaar actief als imagocoach. Zij traint professionals in het bedrijfsleven rond persoonlijk imago. De zaakvoerster liet onlangs een nieuwe website met blog ontwikkelen. „Ik begin met een blog en een nieuwsbrief om het belang van een persoonlijk imago te onderstrepen en professionals uit het bedrijfsleven duidelijk te maken dat persoonlijk imago een belangrijk onderdeel vormt van hun marketing.”

De blog haalt verschillende onderwerpen aan, waaronder imago,  lichaamstaal, charisma,  kledingkeuze, dresscode, kledingstijl enzovoort en verschijnt om de drie weken.

May Schellekens organiseerde al trainingen bij SCK rond imago, zakelijke omgangsvormen met buitenlandse klanten en persoonlijke uitstraling. Bij Iemants trainde zij vrouwelijke personeelsleden rond het belang van uitstraling, kleur- en stijladvies in het kader van secretaressedag en voor Estee Lauder verzorgde zij een imagotraining voor het team van de incompany store.