ILB interieur zet nieuwbouw om snelle groei op te vangen

“Ik begrijp het zelf niet. Wij werken nu al op het orderboek van augustus van volgend jaar. Wij hebben gigantisch veel werk.” Luc Beullens van ILB interieur is bepaald enthousiast. Zijn bedrijf uit Kasterlee doet het uitstekend.

De groei van ILK interieur is zo indrukwekkend dat het bedrijf eerlang verhuist naar een nieuw bedrijfsgebouw. Een investering van pakweg 2 miljoen euro. “Weet je, ik ben in 1999 begonnen in een oude schuur van mijn vader. In 2004 is ook mijn vrouw Karin Geerts mee in de zaak gekomen. Vandaag werken wij met 21 man.”

ILB interieur is een specialist in actieve interieurinrichting op maat. Dit dan zowel voor de privé-woning als voor de horeca. De werknemers van ILK interieur tekenen samen met de klant een concept uit en gaan mee tot de uiteindelijke afwerking. “Wij maken desnoods alles zelf. Trappen, parket, meubelen…. ” Het bedrijf uit Kasterlee kocht in 2007 een nieuw gebouw van 900 vierkante meter. Groot genoeg voor 4 werknemers. Sindsdien ging het steeds sneller. “Wij beschikken straks over 2100 vierkante meter productieruimte, 600 vierkante meter kantoren en een conciërgewoning.”

In de nieuwbouw komen ook een hoog technologische spuitmachine en de modernste houtbewerkingstechnieken. Begin mei   moet alles klaar zijn.