Voor het 2de jaar op rij heeft ILB-Interieur uit Kasterlee deze zomer een pop-up geopend in Knokke. Doel is kustbezoekers te laten kennismaken met Kempens vakmanschap. “Vorig jaar leverde de pop-up een aantal mooie opdrachten op”, zegt medezaakvoerder Karin Geerts.

De pop-up bevindt zich op de Zeedijk, naast het casino en met uitzicht op het Albertstrand. “Onze pop-up vorig jaar bevond zich wat verder van het strand. Omdat we toen erg positief werden onthaald, durfden we dit jaar voor een grotere en beter gelegen locatie kiezen. We bleve in Knokke omdat we er geregeld projecten uitvoeren. Daarnaast ontvang je er ook een breed publiek dat open staat voor onze interieurvisie.”

Ruimtebeperkingen
Hoewel je er decoratiemateriaal en kookaccessoires op de kop kunt tikken, is de directe verkoop niet het eerste doel. “We leveren voornamelijk totaalprojecten af, op maat van de klant. Dat willen we in de kijker zetten. Omdat de kust toch vooral kleinere appartementen telt, tonen we in de pop-up bijvoorbeeld hoe we rekening kunnen houden met ruimtebeperkingen”, aldus nog Karin Geerts.

De pop-up blijft open tot en met september en het is de bedoeling dat er een vervolg komt. “Misschien moeten we zelfs een stapje verder gaan en, naast onze showroom in het Biezenveld in Kasterlee, ook een permanente locatie openen om onze meubellijn te vermarkten. De toekomst zal het uitwijzen. We denken er in ieder geval over na.”