Actief Interim Westmalle heeft alle medewerkers van Pooling Partners (Pasec) in Malle getrakteerd op een ijsje van een lokale producent. Dat gebeurde om het einde van de zomer te vieren maar ook om de samenwerking in de schijnwerpers te zetten.

Pooling Partners produceert houten paletten en kisten op maat. “We werken al enkele jaren goed samen met het bedrijf. Omdat er vorig jaar vanuit hen een sterke vraag kwam naar nieuwe medewerkers, hebben we besloten een in house-constructie op te zetten. Eén van mijn consulenten is hierdoor enkele dagen aanwezig op de site van Pooling Partners zelf om zo de klant nog beter te kunnen dienen”, vertelt Tom Namurois, office manager van Actief Interim Westmalle.

Aanwervingen
“We zijn blij met de sterke samenwerking met Actief Interim”, sluit Pascale Geysen aan, HR-manager van Pooling Partners. “Zo hebben we sinds begin dit jaar al heel wat medewerkers kunnen aanwerven met een contract van onbepaalde duur. De intensieve samenwerking en ondersteuning werkt. Actief Interim staat in voor de preselectie van de kandidaten en stuurt enkel de beste kandidaten door. Op die manier kunnen we meer tijd besteden aan andere HR-processen.”

“De jongste maanden hebben zowel de vaste medewerkers alsook de werknemers en studenten van Actief Interim zeer hard gewerkt. Tijd dus voor een ijsje”, aldus nog Tom Namurois.