Cipal Schaubroeck, met vestigingen in Geel en Nazareth, neemt A&S Solutions uit het Oost-Vlaamse Zingem over. Deze laatste wordt een volle dochter en blijft verder bestaan als rekruterings- en selectiekantoor. Door de overname zet Cipal Schaubroeck een volgende stap naar een full service HR-specialist voor de publieke en non-profit sector.

A&S Solutions ontwikkelt diensten en softwareproducten naar lokale besturen, hulpverlenings- en politiezones, intercommunales, zorginstellingen en ziekenhuizen. Als erkend rekruterings- en selectiekantoor zoekt het bedrijf onder andere naar geschikte medewerkers voor zijn klanten. Sinds het ontstaan in 2002 werd het aanbod voor de publieke en non-profitsector gaandeweg verruimd naar nieuwe domeinen.

Nieuwe perspectieven
Schaubroeck nv en A&S Solutions werkten al jarenlang samen. De oprichting van de joint venture Cipal Schaubroeck eind vorig jaar opende nieuwe perspectieven om het partnership op een hoger niveau te tillen. Het samenbrengen van expertises maakt het mogelijk om een nieuwe generatie HR-software en diensten aan te bieden aan een breder klantenbestand binnen lokale besturen en non-profit.

“Samen bouwen aan overheden van de toekomst, dat is vanaf vandaag onze gezamenlijke missie”, klinkt het bij Cipal Schaubroeck en A&S Solutions. “Ons antwoord op de uitdagingen van morgen is samen innoveren en in co-creatie met de klanten ons aanbod sterker maken. Duurzaam en mensgericht ondernemen staat centraal in ons beleid en is tevens onze garantie op continuïteit. Dit geldt zowel voor onze klanten, onze medewerkers als onze aandeelhouders.”