De medewerkers van bedrijfsadvieskantoor IBA in Westerlo hebben vandaag hun eerste dag in de nieuwbouw gewerkt. Afgelopen weekend verhuisden ze van hun vroegere locatie aan Zandberg naar 100m verder aan de overkant van de straat. Reden voor de verhuizing was de te krappe huisvesting.

“We zijn de jongste jaren sterk gegroeid”, zegt zaakvoerder Nicolas Olivier. “Een 3-tal jaar geleden werkten we met 12 medewerkers. Vandaag is dat aantal verdubbeld. Vandaar hadden we echt nood naar meer ruimte.”

Mond-aan-mond
Als reden voor de mooie groei noemt de zaakvoerder het centraal stellen van de klant. “Van daaruit vertrekt alles. We zijn ook geëvolueerd van een puur boekhoud- en fiscaal kantoor naar een totale dienstverlener waarbij we mee de totale bedrijfsvoering van de klant bekijken. Vooral de mond-aan-mondreclame deed zijn werk de voorbije jaren waardoor we sterk groeiden.”

IBA heeft een breed pallet aan klanten, van de startende eenmanszaak in bijberoep tot kmo’s met 30 en meer medewerkers. “Onze klanten situeren zich vooral in de regio Westerlo maar door een doorgedreven digitalisering bedienen we ook klanten in Limburg en West-Vlaanderen”, aldus nog Nicolas Olivier.

Vrijdag vond de effectieve verhuizing plaats, zaterdag gevolg door een openingsreceptie voor medewerkers en relaties.