Huybrechts Juweliers popt up in versterkte burcht

huybrechts juweliersEen juwelierszaak met een behoorlijk prijzige collectie verbouwen doe je niet in 1–2–3. En met dat assortiment een tijdelijke pop-up openen al helemaal niet. Toch kiest Huybrechts Juweliers uit Geel voor deze weg. Maar er komen wel betonijzers aan te pas om ramkrakers niet op ideeën te brengen.

Huybrechts Juweliers is al bijna 60 jaar een vaste waarde aan de Markt in Geel. De juwelier staat bekend om zijn exclusieve juwelen en zijn kwaliteitsvolle horlogemerken. Vanaf 1 april kan je de juwelen en horloges herontdekken in de nieuwe pop-up store, enkele deuren verder op de Markt. De huidige winkel sluit de deuren tot midden juni voor grondige verbouwingswerken.

Robuuste aanpak
De tijdelijke verblijfplaats van de Geelse juwelier contrasteert fel met de verfijndheid van het aanbod. “Het is een bewuste keuze voor deze eerder robuuste en bruuske aanpak. Er werden zelfs betonijzers ingepakt om het pand te beschermen tegen een ramkraak”, aldus zaakvoerder Franz Huybrechts.

Vader Leo Huybrechts opende 58 jaar geleden een horloge- en juwelenwinkel op de Geelse Markt. Begin jaren ’80 stapte zoon Franz mee in de zaak.