HR-stunt: 100 werknemers tonen hun bedrijf

Bogaerts greenhouse Logistics OKOp 28 mei werd bij Bogaerts Greenhouse Logistics een familiefeest georganiseerd. Honderd werknemers kregen de kans om hun naaste familie en beste vrienden rond te leiden in de 10.000m² grote produktiehallen van de tuinbouwleverancier. Het bedrijf bouwt eigen ontworpen machines die over heel de wereld gebruikt worden in de professionele tuinbouw om o.a. tomaten of paprika’s te oogsten. Onder het moto “Wat doe ik nu heel de dag bij Bogaerts” gaven de werknemers uitleg over het volledige productieproces en hun bijdrage aan deze machines.

Raf Aernouts: „Met de familiedag wilden we in eerste instantie onze werknemers de kans bieden om het thuisfront kennis te laten maken onze machines en onze sector. Zij konden zelf vertellen dat zij deel uitmaken van een snel groeiende wereldleider in complexe tuinbouwmachines en zo het grote publiek laten zien dat er in de Noorderkempen mooie machines worden gemaakt. op die manier hopen we dat al deze 800 aanwezigen in hun contacten met technische werkzoekenden onze firma zouden voorstellen.”

Bogaerts Greenhouse Logistics is in 1993 ontstaat als éénmanszaak en ontwerpt en bouwt machines van ruw ijzer tot volledig afgewerkte producten. Het bedrijf heeft heel wat technische vacatures open staan en zoekt o.a. monteurs, lassers en technici. Alle vacatures kan je trouwens op hun website vinden.