Hostessenservice verwelkomt Vips op Anderlecht

hostessenserviceHostessenservice uit Retie is dringend op zoek naar bijkomende medewerkers. Recent haalde het bedrijf van Wendy Van Nyen twee belangrijke nieuwe klanten binnen. Sinds begin deze maand verwelkomt Hostessenservice mee de Vips in de loges van voetbalclub Anderlecht en trekt het naar evenementen om de sportzender Play Sports van Telenet te promoten.

“Bij Anderlecht verlopen de contacten via het kantoor Out of Office”, vertelt Wendy Van Nyen. “Zij schakelen nu 3 bureaus in om de hospitality van de Vips te verzorgen tijdens de thuiswedstrijden en wij zijn er daar 1 van. Wie dat het beste doet, krijgt over enkele maanden het hele contract en dan gaat het om een 40-tal meisjes per wedstrijd. Het spreekt voor zich dat we er alles aan zullen doen om dat binnen te halen.”

Onder meer voor deze opdracht organiseert Hostessenservice de komende weken castings voor hosts/hostessen, demonstrators/demonstratrices en promoboys/girls in Antwerpen, Brussel en Gent. “Voor Anderlecht alleen al zijn we op zoek naar 10 mensen extra met als voorwaarde dat ze tweetalig zijn.”

Nog meer sport
En dan is er het contract voor Telenet Play Sports via E-Demonstrations. “Voor hen trekken we naar voetbalwedstrijden en andere evenementen om de zender te promoten. Wekelijks zijn we daarvoor op pad op verschillende locaties in heel Vlaanderen. Volgende week bijvoorbeeld trekken we met 40 medewerkers naar de fandag van AA Gent in de Ghelamco Arena. De opdrachten hiervoor nemen nog altijd toe”, aldus nog Wendy Van Nyen.

Per maand zijn zo’n 200 mensen actief voor Hostessenservice.