Hostessenservice verzorgt onthaal Réveillon

Hostessenservice kopieHostessenservice uit Retie levert de hostesses die de aanwezigen tijdens de Voka Réveillon professioneel zullen ontvangen.

“Bij de organisatie van een evenement hoort ook de juiste uitstraling. Sommige evenementen vragen ook om extra ondersteuning, bijvoorbeeld voor het ontvangen van gasten, om het parkeren van de genodigden in goede banen te begeleiden en om de toiletten zuiver te houden. Hostessenservice uit Retie zorgt ervoor dat deze karweitjes professioneel opgeknapt geraken”, vertelt Wendy Van Nyen.

„Vanaf vijftig aanwezigen loont het om professionele hosts of hostessen in te zetten. Naast hun praktisch nut zorgen zij ook voor meer sfeer en uitstraling. Onze mensen hebben een gedegen oplossing gekregen en vangen veel problemen op voor ze zich stellen. Als er bijvoorbeeld cadeautjes worden meegebracht voor de gastheer of -vrouw, en die staat de praten met andere gasten, dan zorgen onze hostesses hier voor. Als het plots begint te regenen, zorgen onze hostesses voor paraplus zodat de gasten droog op een event binnen geraken. Heel wat praktische bekommernissen die wij met de glimlach mee opvangen zodat de gastheer en -vrouw zich totaal kunnen wijden aan hun genodigden.”

Hostessenservice uit Retie is actief sinds 1992 en levert naast hosts, hostesses en parkeerwachters ook merchandisers, backstage helpers, horecamensen, zaal- en barpersoneel. Ze kunnen bogen op een bestand van 7.000 mensen waar elke dag nog meer mensen bij komen. De onderneming beschikt over heel wat eigen outfits en een eigen stylingteam: „Onze mensen zijn de eerste waarmee de gasten in aanraking komen op een event. Dat ze er verzorgd moeten uitzien is evident, maar dat is enkel het begin. In samenspraak met onze klant en ondersteund door onze pool van ervaren stylisten en visagistes bepalen we de outfit, make-up en kledij die naadloos aansluit bij de huisstijl van onze opdrachtgever. Als CD&V bijvoorbeeld aanwezig is op de Agribex-beurs, en oranje laarzen wil waarmee onze hostesses opvallen, dan zorgen wij daar voor. Of als men op het Fevia-congres een nieuw logo wil voorstellen, en onze hostesses en hosts buiten al de mensen opvangen, dan voorzien wij mutsjes in de juiste kleuren.”

Tot de klantenportefeuille van Hostessenservice behoren heel wat Kempense bedrijven zoals Voka-Kempen, Astra Sweets, CartaMundi, Soudal, Unizo en Ravago, maar ook buiten onze regio werkt het bedrijf voor o.a. Telenet, Thomas Cook, Flanders DC en vele andere.