Horemans Keuken- en Meubelatelier uit Geel heeft zijn nieuwbouw op een indrukwekkende manier in gebruik genomen. De eerste avond waren er 300 genodigden: personeel, leveranciers en iedereen die had meegewerkt aan de werkzaamheden. De 2 daaropvolgende dagen kregen 1.500 klanten de kans om in avant-première de nieuwe toonzalen te komen ontdekken.

“Het oude gebouw vertoonde diverse mankementen”, vertelt Annelies Horemans. “De elektriciteit moest worden aangepast, het dak vernieuwd. Tegelijk wilden we een eerbetoon aan onze overleden ouders en hun levenswerk vervolledigen.”

In april 2015 werd de oude meubeltoonzaal afgebroken en een tijdelijk toonzaal voor meubilair ingericht. Een jaar later werd de voormalige keukenshowroom afgebroken en de nieuwe toonzaal voor de meubelen in gebruik genomen. Eind september 2017 waren alle werkzaamheden achter de rug.

Advies op maat
“We hebben nu een gevarieerder aanbod van meubelen en keukens in verschillende stijlen”, legt Annelies Horemans uit. “Mensen kunnen zich laten inspireren en we zijn nu ook beter in de mogelijkheid om interieuradvies op maat van de klant te verlenen.” In de toekomst zullen er ook meer demonstraties van toestellen plaatsvinden.

Bij Horemans werkt een 30-tal mensen.