Unizo Neteland (Herentals, Olen, Herenthout) heeft vandaag zijn jaarlijkse trofee Het Hart voor Ondernemers uitgereikt. Die gaat naar Hoorcentrum Aerts. Zaakvoerder Tom Aerts heeft op enkele jaren zijn van oorsprong Herentalse bedrijf doen groeien naar 11 vestigingen in heel de Kempen.

Vorig jaar ging de trofee naar het team achter de organisatie Herentals Fietst/Feest. Een jaar eerder was het Postrevalidatiecentrum van het AZ Herentals de laureaat van Het Hart voor Ondernemers. En nu dus Hoorcentrum Aerts.

Groeitraject
“We bewonderen het groeitraject van Tom Aerts en zijn team”, zegt Gert Lathouwers, voorzitter van Unizo Herentals. “Een ondernemer die vanuit zijn bakermat Herentals met een hart voor de regio onderneemt, maar daarbuiten ook naam en faam maakt. Zo zetelt Tom als enige Belg in de raad van bestuur van EUHA, de Europese vakorganisatie van hoorapparaten. Hoorcentrum Aerts toont dat je als handelaar ook mag dromen en ambities koesteren. Met 11 vestigingen kan het vandaag al terugblikken op een schitterend parcours. Een terechte winnaar die als geen ander ‘luisteren naar zijn klanten, zijn team en andere stakeholders’ in de dagelijkse praktijk omzet.”

De uitreiking van Het Hart voor Ondernemers 2018 vond plaats in Link 21 in Herentals en kaderde binnen een uitgebreider programma dat werd gemodereerd door Herman Verbruggen, beter bekend als Marcske uit FC De Kampioenen.