Hoogste erkenning voor vanhout.pro

vanhout (3)Vanhout.pro, dat deel uitmaakt van Groep Van Roey, heeft een klasse-8 erkenning gekregen voor zijn interieur- en bouwafdeling. Dat is meteen de hoogste erkenning die een aannemer kan krijgen. Hierdoor kan vanhout.pro alle opdrachten rond interieur- en bouwprojecten, ongeacht het budget, aannemen en uitvoeren.

Marc Bernaerts, gedelegeerd bestuurder vanhout.pro: “Wij zijn uitermate trots op onze groei en op het behalen van de klasse 8-erkenning. Al jaren leveren we al onze klanten hoge kwaliteit maar voortaan kunnen we hen voor elk project de juiste aanpak bieden. Bovendien is de erkenning klasse 8 voor interieur zeer uitzonderlijk.  Slechts een handvol bedrijven in België kan dit voorleggen.”

Grote Gazellen
Het Turnhoutse bedrijf was onlangs ook genomineerd voor de Trends Gazellen in de categorie Grote Gazellen en dat had het te danken aan zijn sterke groei in omzet, personeelsbestand en cashflow. “vanhout.pro is het enige bouw- en interieurbedrijf in de top 100 wiens nominatie uitsluitend gebaseerd is op interne organische groei”, aldus het bedrijf.

vanhout.pro beschikt over twee kerncompetenties: bouw- en interieurprojecten. De bouwafdeling voert naast nieuwbouwopdrachten ook geregeld onderhouds- en renovatiewerken uit, een van de redenen waarom vanhout.pro bij een twintigtal klanten zo goed als vaste huisaannemer is. In de interieurafdeling worden maatmeubelen geproduceerd voor grote en middelgrote projecten. Zo nodig gebeurt de afwerking in de eigen lakkerij. Het bedrijf telt 117 werknemers.