Hoogst origineel: Digiti vormt levende showroom bij Drisag

Derek Dendievel bij de opening van het kantoor in New York. Foto: Jan Vorsselmans

Derek Dendievel bij de opening van het Digiti-kantoor in New York.
Foto: Jan Vorsselmans

Op zijn minst opmerkelijk. De dertig medewerkers van digital agency Digiti uit Zoersel werken sinds afgelopen vrijdag in de nieuwe showroom van kantoormeubilairproducent Drisag in Herentals. “Inderdaad, een volledig nieuw showroomconcept”, zegt Chris Jamart, marketing en sales manager bij Drisag.

“We sloten een partnership met Digiti”, aldus Jamart. “Zij werken voortaan van hieruit, niet tijdelijk maar permanent. Aan ons meubilair natuurlijk. Dit is meteen ook een toonbeeld van het nieuwe werken. Een klassieke showroom is nogal een doods gebeuren. De manier waarop we dat nu doen, spreekt veel meer tot de verbeelding van onze klanten. De nieuwe showroom is voor 95% klaar. Er moet enkel hier en daar nog wat afwerking gebeuren.”

Hallo CEO Derek Dendievel van Digiti? Wat bewoog jullie ertoe om hieraan mee te werken? “Het is inderdaad opmerkelijk maar het wordt nog zotter. Alleen kan ik daar nu nog niets over zeggen. Over twee weken treden we daarmee naar buiten.” Het gaat de jongste tijd hard voor Digiti. Vorige maand openden ze ook al een kantoor in New York.

Eerst nog stockverkoop
Om de meer dan dertig medewerkers van Digiti genoeg plaats te geven, moest eerst de showroom van Drisag worden opgeruimd. Van 18 tot en met 21 juni organiseert het bedrijf zijn Drisag Yard Sale. Tijdens deze stockverkoop gaan alle designmeubelen aan een spotprijs de deur uit. Op de website en de facebookpagina vind je wat er allemaal wordt verkocht.