Hip netwerken op Night Shift Antwerpen

night shiftZaterdag 21 maart strijkt Night Shift neer in de Waagnatie voor een tweede editie in Antwerpen. Nieuw dit jaar is de Night Shift Conference in samenwerking met Vlerick Business School.

Night Shift verzamelt creatieve ondernemers voor een nieuwe manier van zakendoen, terwijl de dj op elke editie zorgt voor de perfecte vibes. Startende ondernemers én gevestigde waarden komen samen op de beurs om op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis te maken met mensen, diensten en producten. De tientallen deelnemende standhouders leggen de juiste connecties op Night Shift omdat elke editie makkelijk een paar duizend bezoekers haalt.

Lokaal verankerd
“Connectivity is het centrale idee achter ons concept. Wij bieden inspiratie, food & drinks, de perfecte soundtrack en de juiste mensen”, vertellen organisatoren Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck en Mathieu Luyens. “Elk event van Night Shift is sterk lokaal verankerd en creëert een publiek van zelfstandigen uit die regio die hun netwerk willen uitbreiden.”

Nieuw dit jaar is de Night Shift Conference, een samenkomst voor ondernemers vlak voor de avondevents. Partner van de Conference is de gerenommeerde Vlerick Business School. De namiddag biedt interessante thema’s, debatten en gastsprekers.

Deelnemen aan de Conference en/of het avondevent is nog altijd mogelijk.