Hillewaere zet nieuw concept neer in vastgoedsector

hillewaere-vastgoedshop1Hillewaere Vastgoed, met hoofdkantoor in Oud-Turnhout, opent 2 nieuwe vestigingen: in Mol en Hoogstraten. Het worden meteen ook de 2 eerste kantoren volgens een nieuw concept. Het bedrijf noemt ze ‘vastgoedshops’, waar de nadruk ligt op beleving.

“Vernieuwen zit ons in de genen en daarom hebben we het interieur van een vastgoedkantoor volledig herdacht”, zegt afgevaardigd bestuurder Roel Druyts. “We hebben gezocht naar een manier om onze kantoren los te trekken uit de klassieke manier van werken, waarbij de geïnteresseerde klant recht tegenover de makelaar zit en naar een vast scherm kijkt.”

Extra kantoren
In de nieuwe flagship-stores vind je een brochure van elke woning uit het aanbod en die staan uitgestald in op maat gemaakte displays. Verder kan je er op grote iPads virtueel door het huis wandelen via speciale 3D-voorstellingen. Vragen worden beantwoord in het salon of aan de bar. De nieuwe vastgoedshops zijn een voorbeeld voor een reeks nieuwe kantoren die Hillewaere de komende jaren in de provincie Antwerpen wil openen.

Naast de vastgoedshops is ook de website vernieuwd. In de meeste panden kan je ‘rondwandelen’ via een 3D-voorstelling. Vragen kunnen meteen worden beantwoord via de chatservice. Voor de geplande uitbreiding is Hillewaere nog op zoek naar bijkomende vastgoedmakelaars.