Hillewaere Verzekeringen wint Willen Winnen Award (+ foto’s)

DAG VAN DE GROEIER BDD-8“Hillewaere Verzekeringen wist de jury te overtuigen met een opmerkelijk groeiverhaal en toekomstplan”, zegt Jong Voka-voorzitter Bert Schaekers. “Het bedrijf is verrassend innovatief in een zeer traditionele sector. Het heeft een duidelijke visie op de hele verzekeringssector en wil die ook zelf mee vormgeven. Bij Hillewaere Verzekeringen kiezen ze voor een doelgerichte aanpak en maken ze strategisch weloverwogen beslissingen. Een bedrijf waarover het laatste woord zeker nog niet gesproken is.”

Uitgesproken visie
Tijdens de Dag van de Groeier, die dit jaar plaatsvond in de Galaxy Studio’s in Mol, dingen jaarlijks drie jonge en groeiende Kempense bedrijven mee naar de Willen Winnen Award. Die gaat naar een jonge onderneming die ambitie, durf en wendbaarheid aan de dag legt. Een onderneming ook met een uitgesproken visie op de toekomst, die groei én tewerkstelling realiseert door in te zetten op innovatie, personeelsbeleid, internationaliseren, duurzaamheid en marketing.

“De Award is niet alleen een erkenning voor een jong bedrijf dat in korte tijd al een hele weg heeft afgelegd”, vertelt Schaekers. “Maar het betekent tegelijkertijd ook dat wij, als Jong Voka, ervan overtuigd zijn dat dit een Kempense parel is waar we nog veel van zullen horen. Een bedrijf dat een voorbeeld kan zijn voor veel andere startende ondernemers.”

Naast Hillewaere Verzekeringen waren ook nog Pythagoras uit Turnhout en HTM Betonwerken uit Balen genomineerd voor de onderscheiding.

Fotograaf Bert De Deken maakte onderstaande fotoreportage van de uitreikingsplechtigheid en de netwerkbijeenkomst.