Vlnr: Frédéric Robberechts, Ilke Van Litsenborg en Roel Druyts.

Vlnr: Frédéric Robberechts, Ilke Van Litsenborg en Roel Druyts.

Met Hillewaere.biz roept Hillewaere Vastgoed uit Oud-Turnhout een gespecialiseerde afdeling voor bedrijfsvastgoed in het leven. Binnen de afdeling kunnen zelfstandigen, ondernemers, industriëlen en winkeliers terecht voor de aan- en verkoop en de huur en verhuur van zakelijk onroerend goed. Frédéric Robberechts krijgt hiervan de leiding, samen met Ilke Van Litsenborg.

“Bemiddeling in bedrijfsvastgoed is een volledige andere tak dan de residentiële makelaardij”, legt Roel Druyts, gedelegeerd bestuurder van Hillewaere Groep, uit. “Niet alleen gaat het om een ander product met specifieke eigenschappen waarvoor de juiste kennis is vereist. Daarnaast worden koper/verkoper en huurder/verhuurder op een andere manier verbonden omdat veel transacties discreet plaatsvinden.”

Sterk lokaal netwerk
“Onze grote sterkte is onze lokale marktkennis en netwerk in de Kempen”, vult Frédéric Robberechts aan. “De grote spelers – denk aan CBRE, Ceusters, Cushman & Wekefield – zitten allemaal in hun kantoren in Brussel of Antwerpen. Door mijn achtergrond in de markt van de kantoorinrichting en ontwikkeling van KMO-terreinen in de Kempen ken ik elke hoek van elk bedrijventerrein in de omgeving.”

“Ons kantoor heeft vandaag al een ruim en uitgebalanceerd aanbod aan bedrijfsvastgoed in portefeuille, gaande van kantoren tot kleine en grote winkels, industrieel en logistiek vastgoed en bouwgronden”, benadrukt Ilke Van Litsenborg. “Hillewaere.biz dekt het volledige gamma aan bedrijfsvastgoed in de Kempen. We zullen de volgende maanden het aanbod nog fors vergroten.”