De hoofdzetel van Hillewaere Groep verhuist na precies 10 jaar van Oud-Turnhout naar Turnhout. De medewerkers trekken naar het voormalige pand van Delta Lloyd aan de Parklaan. Reden voor de verhuizing is plaatsgebrek op de huidige locatie.

Hillewaere werd 15 jaar geleden opgericht door Roel Druyts als vastgoedkantoor. Na diverse overnames in zowel de verzekerings- als vastgoedsector telt Hillewaere vandaag 56 medewerkers in België en 10 in Nederland. De omzet in België groeide van 3 miljoen in 2014 naar ruim 6 miljoen vorig jaar.

Door de expansie zit Hillewaere in Oud-Turnhout te krap gehuisvest en bovendien verspreid over 2 gebouwen, wat de efficiëntie niet ten goede komt. Het toekomstige pand stond na de verhuizing van de Delta Lloyd-hoofdzetel naar Brussel meer dan 7 jaar leeg. Recent besliste Hillewaere om het gebouw over te kopen van de belegger die het vorig jaar kocht. Het gebouw wordt volledig gestript en vernieuwd in een hedendaagse stijl. Volgens de planning wordt er vanaf 1 september vanuit Turnhout gewerkt.

Groeimogelijkheden
“Niet alleen zullen wij onze klanten een aanzienlijk betere dienstverlening kunnen geven in het nieuwe gebouw. Ook voorzien wij alle modern comfort voor onze medewerkers en krijgt Hillewaere weer mooie groeimogelijkheden”, zegt gedelegeerd bestuurder Roel Druyts.

Hillewaere zal een belangrijk deel van het gebouw in gebruik nemen. Ook komt er een presentatie/conferentieruimte voor 100 personen en een privé-horecagelegenheid. Het bedrijf heeft er nog meer plannen, maar die worden op een later tijdstip bekendgemaakt.