Hillewaere Groep integreert eigen bankkantoor

Kevin Prinsen, Rudy Mangelschots en Roel Druyts

Kevin Prinsen, Rudy Mangelschots en Roel Druyts

Hillewaere Groep, actief in vastgoed en verzekeringen, integreert nu ook bankverrichtingen en beleggingen binnen haar activiteiten. Het sloot een overeenkomst met BKCP Bank en opent een kantoor in Oud-Turnhout.

“In onze vastgoed- en verzekeringsactiviteiten merkten we vaak dat het bancaire hier onlosmakelijk mee verbonden is”, zegt Roel Druyts, gedelegeerd bestuurder van Hillewaere Groep. “Met de toevoeging van een BKCP-bankkantoor kunnen we onze klanten pas echt optimaal adviseren over hun financiële situatie en de beslissingen waar ze voor staan.”

Begin dit jaar nam Hillewaere DGM Verzekeringen over in Oud-Turnhout. Zaakvoerder Rudy Mangelschots had meer dan 20 jaar bankervaring bij KBC en Delta Lloyd. Mangelschots wordt algemeen directeur van het nieuwe bankkantoor en Kevin Prinsen wordt directeur beleggingen. Het BKCP-kantoor zal worden ondergebracht in het voormalige Delta Lloyd-kantoor in Oud-Turnhout. Alle zes medewerkers die hier actief waren, maken mee de overstap.

Solide groep
“BKCP Bank beantwoordt perfect aan wat wij van een bank verwachten: een bank op mensenmaat die deel uitmaakt van een solide, krachtige groep”, aldus Rudy Mangelschots. “BKCP Bank is namelijk onderdeel van de Crédit Mutuel Nord Europe Groep, met meer dan 1,2 miljoen klanten en meer dan 4500 medewerkers de tweede grootste retail bank van Frankrijk. In België telt BKCP Bank ondertussen ongeveer 100 kantoren.”