Hezemeer viert 20-jarig bestaan met meer dan 100.000 klanten

hezemeerHezemeer bestaat dit jaar 20 jaar en viert dat met een heleboel klantenacties. Het wellnesscentrum uit Laakdal verwelkomt jaarlijks 100.000 bezoekers en behoort tot de grootste in zijn sector in België. Aandeelhouders anno 2015 zijn Pol Colpaert, Dirk Van Genechten, Herman Van Tielen en Michel Peeters, die ook algemeen manager is.

In 1995 waren drie investeerders van oordeel dat de wellnesssector de komende jaren een forse groei zou kennen in Vlaanderen. In de bossen van de Kempen vonden ze een locatie om hun droom te realiseren. Eind ’95 opende het saunacomplex de deuren. Tien jaar later bouwden ze er ook een beautyafdeling bij. Door de jaren heen kwamen er ook nieuwe ruimtes en sauna’s bij en groeiden de opgietsessies uit tot een groot succes.

“Ons bezoekersaantal blijft al jaren min of meer hetzelfde, rond de 100.000 klanten per jaar”, zegt communicatieverantwoordelijke Leen Nielandt. “We zijn van oordeel dat we daarmee aan de top zitten van ons potentieel. We zien dagelijks nieuwe gezichten, maar dat gaat dan vaak om mensen die eens iets anders willen dan hun vaste sauna. Daarnaast hebben we een groot aantal vaste klanten.”

Aandacht voor kwaliteit
Wat Hezemeer onderscheidt van andere sauna’s? “Ongetwijfeld onze mooie tuin”, aldus Nielandt, “en de hoge kwaliteit die we in het algemeen brengen. Ook het lekkere eten brengt mensen naar ons.”

Het 20-jarige bestaan wordt een heel jaar lang gevierd met in totaal 20.020 prijzen die worden weggeschonken aan de klanten, waaronder een Volvo V40 en een zwembad. Daarnaast vindt een aantal extra events plaats. Ook in dit feestjaar worden nieuwe investeringen gepland, zoals een extra zwemvijver, een zoutgrot en een nieuwe zomertuin.