VoorgevelMakelaar Heylen Vastgoed verhuist dit najaar zijn kantoor in Turnhout van de Otterstraat naar de Kempenlaan. Door de sterke groei werd het kantoor in de binnenstad te klein.

Het van oorsprong Herentalse makelaarskantoor heeft naast Herentals filialen in Malle, Turnhout, Geel, Lier en Antwerpen. “Vandaag de dag is dat belangrijk. Waar vroeger mensen levenslang in een gekochte woning bleven wonen, zien we meer en meer dat er vaker een woning wordt gekocht en verkocht. Dit om verschillende redenen. Terwijl de ene zijn werk volgt, zal de andere de drukke metropool inruilen voor een oase van rust op landelijke locaties, of net omgekeerd. Op die manier worden de woonbehoeftes van die periode in het leven ingevuld. Door in de hele provincie actief te zijn, kunnen we mensen beter verder helpen. We kunnen de verkoop van hun woning beter afstemmen op de aankoop van een nieuwe woonst,” aldus zaakvoerders Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven.

Voldoende ruimte
In Turnhout barstte het kantoor in de Otterstraat stilaan uit zijn voegen. “Om uit te kunnen breiden, waren we genoodzaakt om een andere locatie te vinden. Op de Kempenlaan 32 vonden we het ideale pand. Het is gelegen langs de Turnhoutse Ring waar grote zaken gevestigd zijn en we hebben er voldoende ruimte,” zegt Bas Van Schaik. “Er komen 3 etalages waarin we de panden uit de regio kunnen uithangen, we kunnen er verschillende bureaus inrichten en we beschikken er over een ruime parking waar bezoekers gratis kunnen parkeren. Vermoedelijk openen we dit nieuwe kantoor op het einde van dit jaar.”

Heylen Vastgoed nam recent nog 4 medewerkers in dienst wat het totaal op bijna 30 brengt.