Heylen Vastgoed verlengt zijn engagement naar de organisatie van Herentals Fietst/Feest, het jaarlijkse na-Tourcriterium met randprogramma. De makelaar sloot zopas een nieuw contract voor 3 jaar. Boretti (Heylen Group) deed dat onlangs ook al.

Met de ondertekening gaan Herentals Fietst/Feest en de vastgoedspeler samen in zee tot 2020. “Voor een event als het onze is een samenwerking op lange termijn de enige manier om op een stabiele manier te kunnen plannen”, zegt voorzitter Charles Van de Wouwer. “Ook met bedrijven als Boretti, Volvo Van Houdt, Mondelez, AG Insurance en DECA Packaging hebben we een mooie samenwerking die over meer jaren loopt. Dat perspectief maakt dat je op een gezonde basis je evenement kunt opbouwen.”

Opvallende kassa’s
De organisatie probeert de partners een mooie return te bieden op het vlak van visibiliteit, hospitality en maatwerk. “Zo maken we van onze kassa’s elk jaar kleine huisjes, volledig in de look&feel van Heylen Vastgoed. Dat soort creatief maatwerk is ons handelsmerk”, vult pr-man Bart Timperman aan. “Toch beseffen we maar al te goed dat bij alle ondernemers, ook bij Heylen Vastgoed, de regionale link en veel goodwill de belangrijkste argumenten zijn.”

Intussen lopen de voorbereidingen voor de editie 2018. Naast de budgetten via de hoofdsponsors zijn ook de VIP-arrangementen belangrijk om op het einde de kassa te laten kloppen. Die zijn nu al zo goed als uitverkocht.