Op 1 maart opent Heylen Vastgoed in Heist-op-den-Berg zijn achtste kantoor in de provincie Antwerpen. Er komen diensten voor verkoop, verhuur, nieuwbouw, exclusieve eigendommen en juridische begeleiding.

Momenteel zijn nog volop verbouwingswerkzaamheden bezig aan het nieuwe kantoor aan de Theofiel De Biestraat 11. Het hoekpand krijgt 5 vitrines om het vastgoedaanbod te etaleren. Tegelijk zijn er 6 parkeerplaatsen voor de deur. Het kantoor zal open zijn van maandag tot zaterdag. Zaakvoerder Johan Heylen: “In de lente zijn we ook geregeld op zondag open. Zo spelen we nog flexibeler in op de drukke agenda’s van onze klanten.”

Met het kantoor in Heist-op-den-Berg verankert Heylen Vastgoed zich verder in de provincie Antwerpen. De andere kantoren bevinden zich in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Malle, Mechelen en Turnhout.

Dicht bij de klanten
Johan Heylen: “Met onze lokale kantoren willen we zo dicht mogelijk bij onze klanten zitten, vlot bereikbaar en met vertrouwde gezichten. Onze medewerkers zijn thuis in de streek, schatten woningprijzen daardoor correct in en zijn uiteraard op de hoogte van alle wetgeving en immotrends. Zo versnellen we het verkoopproces.”

Vorig jaar verhuisde het kantoor in Turnhout naar een groter pand en verdubbelde het Herentalse kantoor in oppervlakte. Vanaf de nieuwe locatie open is, werken er bij Heylen Vastgoed 50 mensen.