Heylen Vastgoed heeft afgelopen week zijn nieuwe kantoren in Herentals en Turnhout in gebruik genomen. In Herentals gaat het om een uitbreiding van het bestaande kantoor. In Turnhout werd verhuisd naar een groter pand aan de ring.

Zaakvoerder Johan Heylen: “De jongste jaren kende Heylen Vastgoed een continue groei. Er kwamen steeds meer panden, klanten en medewerkers bij. Daardoor barstten onze kantoren in Turnhout en Herentals uit hun voegen.”

“In Turnhout zijn we verhuisd naar een nieuw gebouw aan de Kempenlaan 32. Via de ring zijn we makkelijker bereikbaar en onze klanten parkeren voor de deur. In Herentals breidden we het kantoor uit met het aanpalende eigendom, waardoor het kantoor op de Grote Markt nu dubbel zo groot is met een capaciteit van 700m². Beide vestigingen hebben extra vergaderruimten en er is meer plaats om koop- of huurpanden te tonen.”

Magazine
Samen met de nieuwe kantoren lanceert Heylen Vastgoed een eigen blad: #HVmagazine. Je leest over vastgoedprojecten, krijgt woonadvies en de kantoren en diensten worden voorgesteld. Geïnteresseerden kunnen het meenemen in de kantoren of online raadplegen.

Naast Herentals en Turnhout zijn er in de Kempen nog kantoren in Geel en Malle.