Heylen Vastgoed uit Herentals heeft het label ‘certified partner’ van Immoweb ontvangen. Daarmee lauwert de vastgoedsite de professionele aanpak van het Kempense kantoor.

Samen met Hebbes.be behoort Immoweb tot de toonaangevende zoekertjessites voor vastgoed. Deze laatste beloont zijn meest professionele partners met een specifiek label. Heylen Vastgoed ontvangt de award voor het 2de jaar op rij.

Cedric Vanhencxthoven, zaakvoerder van Heylen Vastgoed: “We zijn trots dat we het kwaliteitslabel opnieuw ontvangen. Heylen Vastgoed staat voor eerlijke, persoonlijke en correcte makelaardij. We informeren met kennis van zaken, nemen onze klanten het werk uit handen en zorgen ervoor dat woningen snel en tegen de beste voorwaarden van de hand gaan.”

De erkende BIV-vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed leidt al 11 jaar de verkoop en verhuur van woningen in goede banen. Met zijn 7 kantoren in onder meer Herentals, Geel, Turnhout en Malle is de vastgoedexpert actief in de volledige provincie Antwerpen. Naast de verkoop en verhuur van residentiële panden is het kantoor gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten en exclusieve eigendommen.