Links sales manager Bert Verdijck (RAFC) en rechts Johan Heylen (Heylen Vastgoed).

Links sales manager Bert Verdijck (RAFC) en rechts Johan Heylen (Heylen Vastgoed).

Het logo van het Herentalse Heylen Vastgoed prijkt het hele seizoen lang op het shirt van Royal Antwerp Football Club. Het Kempense bedrijf was al eerder sponsor van voetbalclub Antwerp. De hoofd-shirtsponsoring geldt voor een periode van 1 jaar.

Heylen Vastgoed is actief in heel de provincie en telt momenteel 6 kantoren. De recentste vestiging opende vorig jaar aan de Italiëlei in Antwerpen. Vorig jaar werkte de makelaar al enkele, naar eigen zeggen gesmaakte acties uit met de voetbalclub.

Gouden jaren
Zaakvoerder Johan Heylen van Heylen Vastgoed is enthousiast. Hij is van kindsbeen af supporter van de oudste voetbalploeg van het land en heeft de grote generatie met spelers als Lehnhoff, Kiekens en Taeymans nog meegemaakt. In die periode, we spreken over de jaren 1992- 1993, werd RAFC finalist van de Europabeker voor Bekerwinnaars. Die finale werd gespeeld in het Wembley-stadion.

Heylen Vastgoed is al geruime tijd op de Bosuil zichtbaar met reclamepanelen. “Het verheugt ons om de club op deze manier een steuntje in de rug te geven. Het past bovendien in onze strategie om in heel de provincie Antwerpen aanwezig te zijn”, zegt Johan Heylen. “Toen we de kans kregen om shirtsponsor te worden, aarzelden we niet, al is het natuurlijk een forse hap uit ons budget.”

Nog een opvallende gelijkenis: zowel de kleuren van Heylen Vastgoed als van RAFC zijn rood en wit.