Heylen Vastgoed, dat op 1 maart zijn nieuwe kantoor opent in Heist-op-den-Berg, wordt meteen ook titelpartner van de wielerwedstrijd Heistse Pijl.

De vastgoedspecialist met het nieuwe kantoor in de Theofiel De Biestraat maakt zich meteen populair bij de wielerliefhebbers van Heist, want hij wordt de titelsponsor van de populaire wielerkoers die wordt omgedoopt in Heylen Vastgoed Heistse Pijl. De wedstrijd heeft dit jaar plaats op 2 juni. De renners starten in Turnhout en finishen in Heist-op-den-Berg.

Kempens verhaal
“We zijn fier onze nieuwe partner Heylen Vastgoed aan te kondigen als de titelpartner van de Heistse Pijl. Na een lange samenwerking met Carrefour Market neemt Heylen Vastgoed de titel over van onze wielerwedstrijd om samen verder te bouwen aan het Kempense verhaal. Een titelpartner als Heylen Vastgoed zorgt ervoor dat we de continuïteit van ons wielerevenement samen met onze andere partners kunnen verzekeren. De populariteit en beleving van de koers in deze regio heeft de beslissing van Heylen Vastgoed mee vorm gegeven”, aldus de organisatoren van de Heistse Pijl.

Na de officiële opening op 1 maart is iedereen welkom om op 2, 3 en 4 maart kennis te komen maken met het nieuwe kantoor. Met de opening van zijn achtste kantoor in Heist-op-den-Berg maakt Heylen Vastgoed de lokale verankering in de provincie Antwerpen compleet.