Heylen Vastgoed heeft plannen om een 2de kantoor in Antwerpen te openen en gaat daarvoor op zoek naar nieuwe medewerkers. Ook in de Kempen kunnen er extra mensen aan de slag, wat het totaal brengt op een 10-tal vacatures.

Eerder dit jaar opende Heylen Vastgoed zijn 8ste kantoor in Heist-op-den-Berg. De volgende stap is een bijkomend kantoor in Antwerpen, naast dat op de Italiëlei. Zaakvoerder Johan Heylen: “We merken dagelijks wat voor een groot potentieel 1 kantoor met meer vestigingen kan realiseren in de ruime omgeving Antwerpen en Kempen en willen hier dan ook op inspelen.”

Allerlei functies
Om klanten vanuit een specialisatie te kunnen bijstaan, zijn ze op zoek naar een 10-tal nieuwe medewerkers. “Voor de verwachte uitbreiding in de regio Antwerpen hebben we een 5-tal vacatures, voor verhuur, verkoop, onthaal en nieuwbouw”, somt Johan Heylen op. “In de Kempen zijn we op zoek naar een HR-assistent, iemand voor de juridische afdeling en makelaars voor verhuur en verkoop.” Een overzicht staat op de website.

Heylen Vastgoed biedt meer dan 1.000 eigendommen in de provincie Antwerpen en heeft een ruime ervaring op het gebied van verkoop, verhuur en nieuwbouw. De onderneming beschikt in een steeds complexere markt over een eigen juridische dienst.