Hey Hey al 10 jaar specialist in logo’s

Stan Dresselaers is zaakvoerder van grafisch bureau Hey Hey. “Ik begon een goede tien jaar geleden onder de naam grafisch bureau Dresselaers, maar dat bekte niet zo makkelijk. Vooral in het Frans en het Engels klonk het wat gekunsteld. Ik koos dan voor een nieuwe, positief klinkende naam. Hey Hey focust op de identiteit van organisaties. Het is immers vaak het eerste wat mensen zien van een bedrijf: een logo, een folder, een website.  Als je ‘hey’ tegen iemand zegt, als je goedendag zegt tegen iemand, krijg je een goedendag terug. Hey Hey dus…”

“In de tien jaar dat ik als graficus werk, heb ik een heel netwerk rond me opgebouwd van freelance grafici, elk met zijn of haar eigen specialiteit. De mijne is het ontwerpen van logo’s en de typografie die daarmee samen gaat.”

Hey Hey stond o.a. in voor het nieuwe logo van Kamp C en werkte vorig jaar samen met Kunstmaan uit Leuven voor Bancontact. In samenwerking met C-Works werkte Hey Hey een presentatie uit voor Aurubis en ook het KMI prijkt op het palmares van de Herenthoutse eenmanszaak.