Dienstenchequebedrijf Het PoetsPaleis heeft momenteel 40 vacatures die het snel wil invullen. Het organiseert daarom jobweken. Sollicitanten worden dan verwelkomd met koffie en taart.

Het PoetsPaleis viert binnenkort zijn 6de verjaardag en telt intussen 8 kantoren verspreid over de Kempen: Herenthout, Lille, Beerse, Mol, Olen, Vorselaar, Morkhoven en Wiekevorst. Daarmee is het bedrijf 1 van de grotere spelers in de dienstenchequesector in de Kempen. Ze verwachten eind dit jaar meer dan 400 werknemers in dienst te hebben.

Smeken om snelle invulling
“De voorbije periode zagen we het klantenbestand alleen maar toenemen en dat is goed nieuws”, zegt zaakvoerder Bart Keynen. “Enerzijds voor het bedrijf maar anderzijds ook voor de mensen die een carrière als huishoudhulp wel zien zitten. Op dit moment hebben maar liefst 40 jobs in de aanbieding. Sterker nog: die jobs smeken om zo snel mogelijk te worden ingevuld.” Daarbij mikt het bedrijf niet alleen op ervaren mensen maar vooral op gemotiveerde krachten.

Om zo snel mogelijk mensen te vinden organiseert Het PoetsPaleis nu jobweken in samenwerking met verschillende partners zoals de VDAB. De eerste jobweek vindt plaats van 23 tot 27 oktober in het kantoor in Westerlo. De week nadien is Lille aan de beurt. Om mensen meer kansen te geven om langs te komen, zijn de kantoren maandag en dinsdag tot 20 uur open.