Het PoetsPaleis wil 300 nieuwe jobs creëren

Poetspaleis2Dienstenchequebedrijf Het PoetsPaleis wil de komende jaren vijf nieuwe vestigingen openen in de Kempen. Elke vestiging is goed voor een 70-tal nieuwe jobs.

Het PoetsPaleis is momenteel werkzaam vanuit de kantoren in Herenthout en Morkhoven. “Onze klanten en medewerkers komen vanuit de ruime omgeving rond deze gemeentes”, vertelt zaakvoerder Bart Keynen. “We merken dat er nog heel wat marktpotentieel zit in de omliggende gemeenten met 10.000 tot 30.000 inwoners en ook daar willen we graag voet aan de grond krijgen.”

Ondanks de crisis kiest Het PoetsPaleis toch voor extra aanwervingen. Deze uitbreiding gaat gepaard met de opening van nieuwe kantoren, waarvan Westerlo op 3 februari zijn deuren heeft geopend.  Over enkele weken is Lille aan de beurt. “Die lokale verbondenheid is een belangrijke troef”, legt Bart Keynen uit. “We willen fysiek makkelijk bereikbaar zijn voor iedereen en dat kan alleen met een kantoor in de onmiddellijke nabijheid. Net als onze klanten, zullen ook onze medewerkers lokaal gezocht worden. Op die manier kan de verplaatsing van en naar de werkplek snel en makkelijk gebeuren en dat is een voordeel voor het bedrijf, de medewerkers én de klanten”.

Het feit dat er al een ruim aanbod aan dienstenchequebedrijven bestaat, is geen onoverkomelijke hindernis voor Het PoetsPaleis. “Heel wat aanbieders opereren vanuit een hoofdkantoor of hebben enkel in de grotere steden en gemeenten een vestiging”, legt Bart Keynen uit. “Wij richten onze pijlen op de blinde vlekken op geografisch vlak. Daarnaast is onze aanpak persoonlijker, efficiënter  en gerichter dan heel wat van onze concurrenten. Wij rekenen geen administratieve of andere extra kosten aan, iets wat vele andere dienstverleners wel doen. Deze troeven zijn een grote meerwaarde waar onze klanten wel bij varen.

Het PoetsPaleis viert de opening van haar kantoor tijdens de opendeurdagen op 21 en 22 februari. Iedereen is er welkom om kennis te maken. Bovendien zoekt het PoetsPaleis voor Westerlo en Lille momenteel een 70-tal medewerkers die deeltijds of voltijds aan de slag willen als huishoudhulp.