Het Poetspaleis verhuisd in Beerse

poetspaleis beerseDienstenchequebedrijf Het Poetspaleis heeft zijn kantoor in Beerse verhuisd van het Kerkplein naar de Gasthuisstraat. “Vroeger hadden we een tafeltje in een fitnesszaak, nu een volwaardig kantoor waar mensen kunnen komen binnenlopen”, vertelt Annemie Peeters, kantoorverantwoordelijke in Beerse en Arendonk.

De vestiging in Beerse bestaat sinds 1 april 2014. “Het loopt beter dan verwacht”, vertelt Peeters. “Na een jaar hadden we zestien poetshulpen in dienst. Dat maakte de stap naar een volwaardig kantoor noodzakelijk.” Dat bevindt zich sinds 1 juli in een deel van de vroegere Videoland-vestiging. Intussen heeft Het Poetspaleis in Beerse negentien mensen in dienst die gemiddeld een twintigtal uren per week werken. Ze verrichten huishoudelijk werk zoals poetsen, strijken en boodschappen doen in Beerse maar ook in de omliggende gemeenten.

Het Poetspaleis bestaat vier jaar en is onder impuls van zaakvoerder Bart Keynen vooral het jongste anderhalf jaar sterk gegroeid met de opening van zes nieuwe kantoren in de Kempen. Het hoofdkantoor is ondergebracht in Herenthout. In totaal heeft Het Poetspaleis een 280-tal poetshulpen in dienst.