De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 7 faillissementen uitgesproken. Het meest in het oog springt de faling van Het Gouden Brood bvba, Dorp 24 in Poppel, een brood- en banketbakkerij. De onderneming legde zelf de boeken neer. Er waren nog 5 mensen aan de slag. De rechtbank stelde curator Mark Bruurs aan voor de afhandeling van het faillissement.

Ook de bistro Brussels Hof Comm.V., Molenstraat 2 in Baarle-Hertog, werd failliet verklaard op aangifte. Datzelfde geldt voor de drankgelegenheid Carlton Comm.V. aan de Molenstraat 4. Julius Van der Flaas, vennoot van beide zaken, deelt in het faillissement. Curator: Tom Van Even.

Eagle’s Total Living Comm.V, Diamantstraat 8/431 in Herentals, runde een groothandel in elektrische apparaten. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curator: Silvy Sterckx.

Na een faling op aangifte valt het doek over De Interieurbouwer Comm.V., Turnhoutsebaan 185A in Kasterlee, een bedrijf in interieur- en renovatiewerken. In hetzelfde faillissement is ook De Oliveira Projects EICV Ltd. in het Engelse Batley betrokken. Curator: Gert Verreyt.

Luko bvba, Hazelaardreef 5 in Grobbendonk, was een groothandel in diverse apparaten en vroeg zelf de faling. Curator: An Notelteirs.

Ook adviesbureau Hugo Invest bvba, Diamantstraat 8/483 in Herentals, is failliet op aangifte. Curator: Paul Van Rompaey.

Indienen van de schuldvorderingen voor 12 december 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.