Herpositionering DMG uit Westerlo is na 1 jaar al zeer geslaagd

DMGSinds DMG-Security vorig jaar zijn intrek nam in het nieuwe hoofdkantoor in Zoerle-Parwijs heeft de bewakingsfirma gewerkt aan een herpositionering. “DMG heeft zijn diensten ondertussen uitgebreid tot nagenoeg alle mogelijke vormen van bewaking”, vertelt managing director David De Herdt. “Het gaat onder andere over hotelsecurity, receptie en onthaal, toegangs- en uitgangscontrole, persoonscontrole op evenementen, winkelinspectie, bodyguarding, mobiele bewaking, enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos.”

DMG heeft sinds 1 juli ook een nieuwe website in de lucht, omdat de vorige de lading na de herpositionering niet meer helemaal dekte. “DMG is zo hard gegroeid dat de vorige site volledig verouderd was en geen volledig beeld meer gaf van de ultratotale oplossingen die DMG aanbiedt voor de veiligheid van mensen, roerende en onroerende goederen”, vervolgt David. De nieuwe website geeft een duidelijk beeld van de verschillende diensten die DMG aanbiedt en de mogelijkheden voor verschillende partners. “We hebben ons best gedaan om een overzichtelijke website te ontwikkelen zodat de bezoeker snel vindt waarnaar hij op zoek is. Ook zijn getuigenissen van bestaande partners opgenomen op de website, welke snel uitgebreid zullen worden in de toekomst.”

DMG-Security uit Westerlo kan als ministerieel vergunde bewakingsonderneming rekenen op een groeiend team van gediplomeerde bewakingsagenten.